Social Networks

FitCombat

No Contact Kickboxing voor mannen en vrouwen.

- Conditionele lessen
- Geen Sparringscontact
- 6 dagen per week
- Meedoen op je eigen niveau
- Fun!

www.fitcombat.nl de site voor de echte doorzetters!

Wij vinden het leuk wat we doen!

Defence Academy is een sportschool voor de hele familie met enthousiaste trainers die als doel hebben: U een kwalitatieve, plezierige sportles aanbieden en u met een lekker gevoel en een glimlach op uw gezicht naar huis te laten gaan. Kijkt u eens rustig rond op onze site. Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk bellen of emailen. U zult zien dat u bij ons aan het goede adres bent!

Wij bieden een overzichtelijke, nette trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

Parkeren

Als u parkeert bij ons op het terrein of bij de buren in de Koningstraat: denk aan de overlast! Tip: parkeer bij de Albert Hein. U kunt dan tussendoor direct naar de Koningstraat lopen!

Proefles

U kunt ter kennismaking of orientatie altijd een geheel vrijblijvende proefles volgen van de sport die u het meeste aanspreekt. Neem even contact met ons op voor een afspraak en een kledingadvies!

Contact

Telefoon: 0174-768029

E-mail info@defenceacademy.nl

 

Adres sportschool:

Koningstraat 34
2671 JV Naaldwijk

Kwaliteit

Defence Academy is een sportcentrum dat klanttevredenheid erg belangrijk vindt. Intensieve, leuke en vernieuwende lessen en tarieven die zeer goed passen bij het aanbod. Daarnaast investeren we regelmatig in onze trainers door middel van bijscholingen en opleidingen zodat ze altijd up-to-date voor de groep staan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stelt u deze dan gerust via de email of bel 0174-768029.

Websites

CrossFit 0174

FitCombat

Strong PT

Geweldbeheersing.nl

Stichting Defence Activities

Sanda-Knockoutl

Geweldbeheersing

Defence Academy werkt nauw samen met een aantal professionele partners onder de naam Geweldbeheersing.nl

www.geweldbeheersing.nl

Kijk bij Geweldbeheersing.nl hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van conflict- en geweldbeheersing.

Cursus Zelfverdediging, Seminars, Privelessen Zelfverdediging of Small Group Training ZelfverdedigingDefence Academy biedt zelfverdediging aan in de vorm van seminars, cursussen, priveles of les in kleine groepen. Deze lessen kunnen met een mannelijke of vrouwelijke instructeur zijn.

let op: wij zeggen niet dat we het beste zijn, maar we geven een wetenschappelijk bewezen systeem (het ENIGE systeem wereldwijd) dat op 3 continenten medisch is onderzocht of het klopt wat we vertellen! S.P.E.A.R. is een ideale Reality Bases Self Defence vorm dat elke fase van het gevecht controleert en domineert.

Wat kies je dus zelf.. bewezen effectiviteit of een reclameleus?

Kijk op Strong PT voor het aanbod van personal training of 1 op 1 trainingen weerbaarheid of SPEAR.

Uit ervaring is gebleken dat lesgeven in kleine groepen of in een 1 op 1situatie uitermate effectief is. Je leert heel snel de technieken aan en binnen korte tijd kun je je effectief verdedigen.

Kickboksen Naaldwijk, Westland, Combat Wing Chun, MMA

Je leert geen trucjes aan. Helaas, dat werkt niet op straat. Je leert technieken die gebaseerd zijn op werkelijk menselijk gedrag onder stress, afgeleid van het SPEAR systeem van Tony Blauer (www.blauertactical.com)

Het S.P.E.A.R. systeem is "The Missing Link in Training" en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek wat in 1987 leidde tot het ontstaan van een uniek militair en politioneel programma bekend als S.P.E.A.R. system.

Het is een studie naar menselijk bewegen gerelateerd aan geweld en agressie. Het is gebaseerd op het menselijk genetische survival mechanisme omgezet naar een "combatieve wetenschap".
Het programma is 100% afgeleid van menselijk gedrag en is niet gebaseerd op een veelvoud van technieken.

Kickboksen Naaldwijk, Westland, Combat Wing Chun, MMA

Het S.P.E.A.R.- Personal Defence Readiness programma is een programma dat uitgaat van de onderzochte en bewezen schrikreacties van mensen. Dus eigenlijk het gedrag wat we doen wanneer we onder zware mentale of fysieke stress staan, of wat we doen wanneer we iets voor ons kiezen krijgen wat we niet verwachten. 

Het S.P.E.A.R.- PDR programma bevat o.a. scenario training, lichaamstaal en indien gewenst: High Gear Training (training in een beschermend pak).

Alles in deze training draait om de realiteit. Het is een compleet systeem wat geen gelijke kent als het om realistisch trainen gaat en wordt wereldwijd gebruikt door overheidsdiensten, militairen, politiekorpsen, beveiligers, horeca- en ziekenhuispersoneel en vervoersdiensten.

Het trainingsprogramma van S.P.E.A.R.- PDR traint op drie vlakken:emotioneel, psychologisch en fysiek. Cursisten worden door professionele coaching blootgesteld aan een offensief en defensief rollenspel om zo een werkelijke replica te maken van geweld en agressie op straat of de werksituatie.

 
Kickboksen Naaldwijk, Westland, Combat Wing Chun, MMA

Een aantal trainers van Defence Academy geven regelmatig trainingen in
S.P.E.A.R. en Omgaan met Agressie en trainingen Fysiek Optreden.

We zijn geen sportschool die je vertelt het heel makkelijk is een om tegenstander uit te schakelen. We leren je technieken die werken en als basis menselijk gedrag hebben. Natuurlijk komt de stoot, de knie en de elleboog aan bod, maar klemmen, worpen en andere mooie technieken zul je hier niet zien. Dat zijn mooie technieken die passen in een martial art en heel goed werken voor een getrainde beoefenaar.

Helaas hebben mensen dat beeld wel bij een training zelfverdediging. Zelfverdediging is niet mooi en je kunt niet binnen 10 lessen een 'zwarte band' hebben. Bewustwoording is ook en proces van zelfverdediging

Ook lichaamstaal, zelfvertrouwen en intuitie komen aan bod. Grenzen stellen, aangeven en verdedigen zijn ook onderdelen die naar voren komen.

De trainingen zijn leuk, intensief maar ook soms confronterend. Ze helpen je verder waar je vast zit!

Een heel verhaal, dit bovenstaande. Ik kan begrijpen dat je nog meer vragen hebt of niet precies weet of wij de juiste training voor je hebben. Bel of mail voor meer informatie zodat we kunnen kijken of wij wat voor jou kunnen betekenen!

Arjan Ruinard