Social Networks

FitCombat

No Contact Kickboxing voor mannen en vrouwen.

- Conditionele lessen
- Geen Sparringscontact
- 6 dagen per week
- Meedoen op je eigen niveau
- Fun!

www.fitcombat.nl de site voor de echte doorzetters!

Wij vinden het leuk wat we doen!

Defence Academy is een sportschool voor de hele familie met enthousiaste trainers die als doel hebben: U een kwalitatieve, plezierige sportles aanbieden en u met een lekker gevoel en een glimlach op uw gezicht naar huis te laten gaan. Kijkt u eens rustig rond op onze site. Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk bellen of emailen. U zult zien dat u bij ons aan het goede adres bent!

Wij bieden een overzichtelijke, nette trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

Parkeren

Als u parkeert bij ons op het terrein of bij de buren in de Koningstraat: denk aan de overlast! Tip: parkeer bij de Albert Hein. U kunt dan tussendoor direct naar de Koningstraat lopen!

Proefles

U kunt ter kennismaking of orientatie altijd een geheel vrijblijvende proefles volgen van de sport die u het meeste aanspreekt. Neem even contact met ons op voor een afspraak en een kledingadvies!

Contact

Telefoon: 0174-768029

E-mail info@defenceacademy.nl

 

Adres sportschool:

Koningstraat 34
2671 JV Naaldwijk

Kwaliteit

Defence Academy is een sportcentrum dat klanttevredenheid erg belangrijk vindt. Intensieve, leuke en vernieuwende lessen en tarieven die zeer goed passen bij het aanbod. Daarnaast investeren we regelmatig in onze trainers door middel van bijscholingen en opleidingen zodat ze altijd up-to-date voor de groep staan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stelt u deze dan gerust via de email of bel 0174-768029.

Websites

CrossFit 0174

FitCombat

Strong PT

Geweldbeheersing.nl

Stichting Defence Activities

Sanda-Knockoutl

Geweldbeheersing

Defence Academy werkt nauw samen met een aantal professionele partners onder de naam Geweldbeheersing.nl

www.geweldbeheersing.nl

Kijk bij Geweldbeheersing.nl hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van conflict- en geweldbeheersing.

Mestraining


Het vechten met of tegen messen is een compleet andere discipline dan elke andere vechtkunst.

Voor veel mensen heeft een mes iets engs. En dat moet ook! Een mes is een wapen dat in de handen van een getrainde beoefenaar (en een ongetraind iemand) zeer gevaarlijk is! Maar dat is geen reden om er niet mee te trainen. Want waarom zouden we wel schermen (zwaardvechten) of schieten en niet met messen trainen?

Sifu Ruinard Trainingsmes

Een mes is een fascinerend wapen. Simpel, maar meedogenloos. Het is een kunstwerk met een uitgeproken verleden. Maar ook tegenwoordig is het mes nog steeds een geducht wapen. Wij vinden dat dat niet onderdrukt moet worden maar dat de realiteit onder ogen gebracht moet worden en dat mensen geleerd moet worden het wapen, maar vooral elkaar te respecteren.

We kunnen het wapen niet uit de samenleving halen, was dat maar waar dan zouden er minder verschrikkelijke voorvallen op straat gebeuren. Maar door voorlichting en gericht zelfverdediging tegen wapens kunnen we wel zorgen dat mensen zich wat veiliger voelen op straat.

Sifu Ruinard Trainingsmes

De regels tijdens een training zijn duidelijk: niets mag op straat gebruikt worden (behalve in het geval van zelfverdediging natuurlijk) en tijdens de lessen staat de veiligheid bovenaan. Er wordt getraind met houten of aluminium messen die ongevaarlijk zijn.

Sifu Ruinard Trainingsmes

Er wordt zowel aanvallend als verdedigend getraind: als beoefenaar leer je dus omgaan met een mes maar ook hoe je jezelf tegen een mes kan verdedigen. De reden hiervoor is simpel: om jezelf goed te kunnen verdedigen is het belangrijk dat je met het wapen om kunt gaan zodat je weet wat er allemaal mogelijk is.

Sifu Ruinard Trainingsmes

Wapens worden getraind in de reguliere kung fu lessen en tijdens aparte seminars. Voor meer informatie, bel of mail!