Social Networks

FitCombat

No Contact Kickboxing voor mannen en vrouwen.

- Conditionele lessen
- Geen Sparringscontact
- 6 dagen per week
- Meedoen op je eigen niveau
- Fun!

www.fitcombat.nl de site voor de echte doorzetters!

Wij vinden het leuk wat we doen!

Defence Academy is een sportschool voor de hele familie met enthousiaste trainers die als doel hebben: U een kwalitatieve, plezierige sportles aanbieden en u met een lekker gevoel en een glimlach op uw gezicht naar huis te laten gaan. Kijkt u eens rustig rond op onze site. Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk bellen of emailen. U zult zien dat u bij ons aan het goede adres bent!

Wij bieden een overzichtelijke, nette trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

Parkeren

Als u parkeert bij ons op het terrein of bij de buren in de Koningstraat: denk aan de overlast! Tip: parkeer bij de Albert Hein. U kunt dan tussendoor direct naar de Koningstraat lopen!

Proefles

U kunt ter kennismaking of orientatie altijd een geheel vrijblijvende proefles volgen van de sport die u het meeste aanspreekt. Neem even contact met ons op voor een afspraak en een kledingadvies!

Contact

Telefoon: 0174-768029

E-mail info@defenceacademy.nl

 

Adres sportschool:

Koningstraat 34
2671 JV Naaldwijk

Kwaliteit

Defence Academy is een sportcentrum dat klanttevredenheid erg belangrijk vindt. Intensieve, leuke en vernieuwende lessen en tarieven die zeer goed passen bij het aanbod. Daarnaast investeren we regelmatig in onze trainers door middel van bijscholingen en opleidingen zodat ze altijd up-to-date voor de groep staan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stelt u deze dan gerust via de email of bel 0174-768029.

Websites

CrossFit 0174

FitCombat

Strong PT

Geweldbeheersing.nl

Stichting Defence Activities

Sanda-Knockoutl

Geweldbeheersing

Defence Academy werkt nauw samen met een aantal professionele partners onder de naam Geweldbeheersing.nl

www.geweldbeheersing.nl

Kijk bij Geweldbeheersing.nl hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van conflict- en geweldbeheersing.

Maatwerk


 

Preventief Fysiek Optreden (PFO); het maatpak voor bedrijven.

In toenemende mate worden professionals in publiekscontacten geconfronteerd met dreiging en handtastelijkheden. De PFO training richt zich op het hanteren van situaties waarin sprake is van ongewenst fysiek contact, met name in situaties waarbij men op zichzelf is aangewezen en niet direct de bescherming heeft van de organisatie, de hulp van collega's, beveiliging of politie.

Men is alleen in de winkel, de spreekkamer, de hulppost of op straat. De klant, de gesprekspartner gaat over tot fysiek intimideren, dreigen en handtastelijkheden. De vluchtweg wordt geblokkeerd, vastpakken, ongewenst aanraken zijn voorbeelden. Preventie staat voorop, maar bij ongewenst fysiek contact of dreiging daarmee, leert men in deze PFO training te handelen. De PFO training richt zich onder andere op het herkennen van situaties waarin speciale oplettendheid is gevraagd. Cursisten worden door middel van praktijkgerichte simulaties op de proef gesteld. De keuze tussen fysiek handelen en fysiek ongewenst contact (een klap ontvangen) hangt af van het beoordelingsvermogen van de cursist en de keuze die hij/zij op dat moment maakt. Is het beter om in te grijpen zodat de situatie niet escaleert of gebeurt dit JUIST door in te grijpen.

Sifu Ruinard werkt samen met een aantal profesionele partners. Kijk eens bij www.geweldbeheersing.nl wat wij voor u kunnen betekenen.

pon

Er worden simpele gereedschappen aangedragen om schade aan het lichaam (en geest) te beperken. Door middel van fysieke training en het oefenen in praktijkgerichte situaties krijgt de cursist meer vertrouwen in zichzelf en de technieken. Overigens geldt altijd: eigen veiligheid eerst! Tot de doelgroep behoren alle professionals die in het uitoefenen van hun functie het risico lopen op fysieke confrontaties, intimidatie en handtastelijkheden.

Belangrijke resultaten

Vergroten van zelfvertrouwen bij optreden en afhandeling

Principematig reageren op escalatie en ongewenst fysiek contact

Leren beoordelen van de conflictsituatie

Toepassen van verdedigingstechnieken en tactieken

Tips en Tricks

Samenwerken in escalaties

Weerbaarder bij optreden en afhandeling

Adequater omgaan met eigen spanning en emoties

Professionele afhandeling en de-escaleren van de situatie

Wijze van optreden positieve factor in verwerkingsproces

Werkwijze

Een goede intake vormt de basis van de aanpak. Inventarisatie van knelpunten, aandachtpunten en huidige praktijk. Voorafgaand aan de PFO training wordt door de docenten kennis gemaakt met de werksituatie. Naast vakdocenten worden er, indien nodig, ook acteurs ingezet welke speciaal zijn opgeleid voor dit type training.

Enerzijds zullen zij als agressor optreden en anderzijds fungeren zij als levend lesmateriaal en co-docent in het beoefenen van technieken en vaardigheden. Interactief worden conflictsituaties met een acteur uitgewerkt.

De PFO training is voor iedereen toegankelijk, er worden geen specifieke eisen aan fysieke conditie van de deelnemers gesteld. De sfeer is veilig en plezierig en er is geen competitie. Iedere deelnemer werkt op basis van zijn/haar mogelijkheden.

Voorbeelden van doelgroepen

Medewerkers acute hulpdiensten

Medewerkers Geestelijke Gezondheidszorg

Medewerkers Sociale Diensten, gemeentelijke instellingen

Personeel van winkelketens

Kleine zelfstandigen

Leidinggevenden en hun verkoopteams

Uitvoerders van markten en evenementen

Zwembadpersoneel

Sporthalmedewerkers

Bus- en Taxichauffeurs

Medewerkers van Zorgcentra/EHBO posten

Horecapersoneel

Bankpersoneel Baliepersoneel