Social Networks

FitCombat

No Contact Kickboxing voor mannen en vrouwen.

- Conditionele lessen
- Geen Sparringscontact
- 6 dagen per week
- Meedoen op je eigen niveau
- Fun!

www.fitcombat.nl de site voor de echte doorzetters!

Wij vinden het leuk wat we doen!

Defence Academy is een sportschool voor de hele familie met enthousiaste trainers die als doel hebben: U een kwalitatieve, plezierige sportles aanbieden en u met een lekker gevoel en een glimlach op uw gezicht naar huis te laten gaan. Kijkt u eens rustig rond op onze site. Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk bellen of emailen. U zult zien dat u bij ons aan het goede adres bent!

Wij bieden een overzichtelijke, nette trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

Parkeren

Als u parkeert bij ons op het terrein of bij de buren in de Koningstraat: denk aan de overlast! Tip: parkeer bij de Albert Hein. U kunt dan tussendoor direct naar de Koningstraat lopen!

Proefles

U kunt ter kennismaking of orientatie altijd een geheel vrijblijvende proefles volgen van de sport die u het meeste aanspreekt. Neem even contact met ons op voor een afspraak en een kledingadvies!

Contact

Telefoon: 0174-768029

E-mail info@defenceacademy.nl

 

Adres sportschool:

Koningstraat 34
2671 JV Naaldwijk

Kwaliteit

Defence Academy is een sportcentrum dat klanttevredenheid erg belangrijk vindt. Intensieve, leuke en vernieuwende lessen en tarieven die zeer goed passen bij het aanbod. Daarnaast investeren we regelmatig in onze trainers door middel van bijscholingen en opleidingen zodat ze altijd up-to-date voor de groep staan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stelt u deze dan gerust via de email of bel 0174-768029.

Websites

CrossFit 0174

FitCombat

Strong PT

Geweldbeheersing.nl

Stichting Defence Activities

Sanda-Knockoutl

Geweldbeheersing

Defence Academy werkt nauw samen met een aantal professionele partners onder de naam Geweldbeheersing.nl

www.geweldbeheersing.nl

Kijk bij Geweldbeheersing.nl hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van conflict- en geweldbeheersing.

Kung Fu Kids


Kung Fu voor Kinderen: een geheel voor kinderen aangepast programma om kinderen op betrekkelijk jonge leeftijd kennis te laten maken met Kung Fu. Stoten, schoppen, valbreken, spelletjes; allemaal onderdelen die in een les voor kunnen komen!

Je wil trainen bij de Kung Fu Kids

Dan is het belangrijk om het volgende te doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Dat kan via de email of telefonisch. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor een proefles. Na deze proefles ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Dan wordt er bekeken op welke dag en welk tijdstip je les zou willen en of er plek is in die les. Voor sommmige lessen is er op dit moment een wachtlijst. Tot snel bij de proefles!

 

 Kung Fu Kids Examens

De lessen zijn zo opgesteld dat ieder kind mee kan doen.
Er is een onderverdeling in de leeftijd: Kinderen van 5 t/m 8 jaar en kinderen van 9 t/m 13 jaar.
Vanaf ongeveer 14 jaar mogen kinderen met de gewone Wing Chun Kung Fu lessen meedoen.

Door middel van regelmatige scholing van onze instructeurs zijn de lessen kwalitatief hoog. Dit blijkt uit de grote vraag naar onze kinderlessen. Vraag meer informatie aan via het rechter menu bij contact.

Wat bereik je met Kung Fu?

  • je wordt leniger
  • je wordt sterker
  • je conditie wordt beter
  • je traint je denkvermogen
  • je co√∂rdinatie wordt beter
  • je leert je beheersen
  • je zelfvertrouwen wordt groter
  • je leert om te gaan met andere kinderen
  • je doorzettingsvermogen wordt groter
  • je leert jezelf te verdedigen

Wij hechten er belang aan dat kinderen op een juiste wijze les krijgen. Dat wil zeggen: lessen in gevechtsport waarbij de nadruk ligt op het respectvol omgaan met elkaar en een gezonde lichaamsbeweging.

Wij geven aan aandacht aan vragen van kinderen op het gebied van pesten, situaties op straat en kinderen die het moeilijk hebben op school.

Wij hebben liever niet dat ouders bij de lessen langs de kant zitten omdat wij werken met een vaste structuur waarin rust en respect heel belangrijk is. Ouders mogen natuurlijk wel de eerste keer, tijdens de proefles, aanwezig zijn omdat wij het belangrijk vinden dat u weet waar en bij wie u uw kind onderbrengt! We hebben gemerkt dat kinderen anders reageren als er ouders bij zijn, vandaar deze keuze!
U kunt natuurlijk wel in onze gezellige sportkantine kijken naar uw kind.

En: we hebben regelmatig Pappa en Mamma dagen: Ouders kunnen dan meedoen met een kung fu les of kijken! Dit zijn altijd leuke lessen omdat ouders dan samen met hun kind kunnen sporten!

Kijk en doe mee dag. 

Als u een keer wilt kijken, een foto wilt maken of een gedeelte van de les wilt bijwonen om de vorderingen van uw kind te zien dan kan dat natuurlijk wel, maar wel even in overleg met de instructeur!

Kom eens bij ons kijken of meedoen als je durft! Het is hartstikke leuk en leerzaam!