Social Networks

FitCombat

No Contact Kickboxing voor mannen en vrouwen.

- Conditionele lessen
- Geen Sparringscontact
- 6 dagen per week
- Meedoen op je eigen niveau
- Fun!

www.fitcombat.nl de site voor de echte doorzetters!

Wij vinden het leuk wat we doen!

Defence Academy is een sportschool voor de hele familie met enthousiaste trainers die als doel hebben: U een kwalitatieve, plezierige sportles aanbieden en u met een lekker gevoel en een glimlach op uw gezicht naar huis te laten gaan. Kijkt u eens rustig rond op onze site. Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk bellen of emailen. U zult zien dat u bij ons aan het goede adres bent!

Wij bieden een overzichtelijke, nette trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

Parkeren

Als u parkeert bij ons op het terrein of bij de buren in de Koningstraat: denk aan de overlast! Tip: parkeer bij de Albert Hein. U kunt dan tussendoor direct naar de Koningstraat lopen!

Proefles

U kunt ter kennismaking of orientatie altijd een geheel vrijblijvende proefles volgen van de sport die u het meeste aanspreekt. Neem even contact met ons op voor een afspraak en een kledingadvies!

Contact

Telefoon: 0174-768029

E-mail info@defenceacademy.nl

 

Adres sportschool:

Koningstraat 34
2671 JV Naaldwijk

Kwaliteit

Defence Academy is een sportcentrum dat klanttevredenheid erg belangrijk vindt. Intensieve, leuke en vernieuwende lessen en tarieven die zeer goed passen bij het aanbod. Daarnaast investeren we regelmatig in onze trainers door middel van bijscholingen en opleidingen zodat ze altijd up-to-date voor de groep staan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stelt u deze dan gerust via de email of bel 0174-768029.

Websites

CrossFit 0174

FitCombat

Strong PT

Geweldbeheersing.nl

Stichting Defence Activities

Sanda-Knockoutl

Geweldbeheersing

Defence Academy werkt nauw samen met een aantal professionele partners onder de naam Geweldbeheersing.nl

www.geweldbeheersing.nl

Kijk bij Geweldbeheersing.nl hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van conflict- en geweldbeheersing.

Kickboksen voor Kids (SANDA/Chinees Kickboksen)


In Naaldwijk, bij Defence Academy, is het mogelijk om voor jonge kinderen op een veilige manier Chinese Kickbokslessen (ook wel SANDA genoemd) te volgen.

Lestijden:

Kinderen van 10 tot en met 14 jaar zijn welkom op:

- dinsdagmiddag van 17.45 uur tot 18.40 uur

- woensdagmiddag van 17.30 uur tot 18.25 uur

Je wil trainen bij het Kickboksen voor Kids

Dan is het belangrijk om het volgende te doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Dat kan via de email of telefonisch. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor een proefles. Na deze proefles ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Dan wordt er bekeken op welke dag en welk tijdstip je les zou willen en of er plek is in die les. Voor sommmige lessen is er op dit moment een wachtlijst. Tot snel bij de proefles!

Sanda is de officiele Chinese Full Contact Wedstrijdsport. In het Sanda maak je gebruik van verscheidene stoot, trap, beenveeg- en werptechnieken. Het belangrijkste verschil met het gewone "Kickboksen" is dat er behalve boks-, en traptechnieken ook worpen, clinch,-en veegtechnieken zijn toegestaan. Sanda is niet te vergelijken met andere Full-contact sporten, zoals Kickboksen etc. omdat het Sanda een heel eigen strategie heeft.

De training is 55 minuten en is een mix van technieken (stoten, trappen, worpen) met als doel het vergroten van de conditie, kracht, snelheid, coordinatie en lenigheid. En niet onbelangrijk: de training is veilig en leuk!

Sanda is goed voor het zelfvertrouwen. De lessen zijn niet bedoeld om agressie op te wekken en de technieken mogen niet op straat gebruikt worden.

De training is onder leiding van ervaren instructeurs en voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk.

Kom eens bij ons kijken of meedoen als je durft! Het is hartstikke leuk en leerzaam!