Social Networks

FitCombat

No Contact Kickboxing voor mannen en vrouwen.

- Conditionele lessen
- Geen Sparringscontact
- 6 dagen per week
- Meedoen op je eigen niveau
- Fun!

www.fitcombat.nl de site voor de echte doorzetters!

Wij vinden het leuk wat we doen!

Defence Academy is een sportschool voor de hele familie met enthousiaste trainers die als doel hebben: U een kwalitatieve, plezierige sportles aanbieden en u met een lekker gevoel en een glimlach op uw gezicht naar huis te laten gaan. Kijkt u eens rustig rond op onze site. Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk bellen of emailen. U zult zien dat u bij ons aan het goede adres bent!

Wij bieden een overzichtelijke, nette trainingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

Parkeren

Als u parkeert bij ons op het terrein of bij de buren in de Koningstraat: denk aan de overlast! Tip: parkeer bij de Albert Hein. U kunt dan tussendoor direct naar de Koningstraat lopen!

Proefles

U kunt ter kennismaking of orientatie altijd een geheel vrijblijvende proefles volgen van de sport die u het meeste aanspreekt. Neem even contact met ons op voor een afspraak en een kledingadvies!

Contact

Telefoon: 0174-768029

E-mail info@defenceacademy.nl

 

Adres sportschool:

Koningstraat 34
2671 JV Naaldwijk

Kwaliteit

Defence Academy is een sportcentrum dat klanttevredenheid erg belangrijk vindt. Intensieve, leuke en vernieuwende lessen en tarieven die zeer goed passen bij het aanbod. Daarnaast investeren we regelmatig in onze trainers door middel van bijscholingen en opleidingen zodat ze altijd up-to-date voor de groep staan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stelt u deze dan gerust via de email of bel 0174-768029.

Websites

CrossFit 0174

FitCombat

Strong PT

Geweldbeheersing.nl

Stichting Defence Activities

Sanda-Knockoutl

Geweldbeheersing

Defence Academy werkt nauw samen met een aantal professionele partners onder de naam Geweldbeheersing.nl

www.geweldbeheersing.nl

Kijk bij Geweldbeheersing.nl hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van conflict- en geweldbeheersing.

DEFENCE ACADEMY, de martial arts en conditietraining school voor de hele familie!


In 1997 begonnen met een paar Wing Chun lessen in de week.

We bestaan dit jaar dus 20 JAAR!

Tegenwoordig zijn we een sportschool die het anders doet dan anderen. We geven groepslessen en personal training en werken samen met betrouwbare partners op het gebied van de zakelijke (agressie en geweld) en de personal trainingsmarkt.

 

Onze laagdrempelige school heeft, naast enthousiaste instructeurs en assistenten, een ontspannen sfeer. Dat merk je bij binnenkomst direct.
Bij ons zijn ego's niet welkom. Er wordt hard getraind door mensen zoals jij en ik. En natuurlijk is er de knipoog en de glimlach en een stukje menselijk contact. We proberen aandacht te geven aan iedereen. Ongeacht hoe je er uit ziet en of je een goede of slechte conditie hebt.Op onze school wordt op een ontspannen manier lesgegeven in Combat Wing Chun Kung Fu, Recreatief Kickboksen (Sanda), Kickboksen voor Kinderen, Kinder Kung Fu, FitCombat (kickboksen zonder sparringscontact), Cross-Fitness en S.P.E.A.R./Personal Defense Readiness. Daarnaast zijn er vrije trainingsuren waarin je als lid gebruik kunt maken van de faciliteiten van het sportcentrum.Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groepsles- en trainingscentrum met 6 dagen per week lessen in diverse vechtsporten en groepfitness trainingen voor jong en oud. Er is van alles aanwezig: bokszakken, ringen, tractorbanden, hamers, kettlebells, battelropes, sandbags, speedladders, boxjumps/plyoboxes, TRX-en etc.

Onze locatie is voorzien van gescheiden dames en herenkleedkamers die een ontspannen sfeer uitstralen en waar je heerlijk kunt douchen na een pittige workout.

De lessen zijn pittig, de sfeer is ontspannen. Mensen hebben het bij ons naar hun zin terwijl ze tegelijkertijd zichzelf leren te verdedigen met bewezen principes, fit kunnen worden en aan kickbokslessen en MMA trainingen deel kunnen nemen.

Daarnaast organiseren we regelmatig workshops en trainingsweekenden, zijn er voor de kinderen lessen waarbij de ouders of vriendjes/vriendinnetjes mee mogen doen, nemen wij regelmatig succesvol deel aan diverse thaiboks- en sandagala's in het land en organiseren we regelmatig een groot sanda/thaiboksgala.

In het menu (links) kunt u kiezen waar u meer informatie over wilt. In het menu staat bij elke sport onderaan de link lesrooster. Dit is het algemene rooster waar uw sport op verschillende tijden staat vermeld. Rechts vindt u onze contactgegevens en wat meer informatie over onze school en samenwerkingsverbanden.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier toe op deze site en hopen u/jou snel in onze les welkom te heten!

Het team van Defence Academy.